Nieuwe website Avonturia in samenwerking met SocialLane!

‘Powered by Business Netwerk Haaglanden (BNH)’ zou je het kunnen noemen. Nee, dat mooie verbindingen binnen het netwerk tot stand komen, is al langer bekend. Zo ook de nieuwe website van Avonturia, door realisatie van SocialLane onder leiding van Jochem van Loon.

‘We zijn live’, aldus een trotse Jimmy Huijbers over de nieuwe website van Avonturia. ‘Een mooi staaltje webdesign en samenwerking. Samen met het team van SocialLane onder leiding van Jochem van Loon en het team van Avonturia onder leiding van Chantal Verbaan, is er keihard gewerkt aan dit prachtige project’.

Op de foto: achterin zittend Dion Jongmans en Jochem van Loon (SocialLane). Links: Mathijs Kardoes en Jesse van Es en rechts Jimmy Huijbers en Chantal Verbaan (allen Avonturia)

Jochem van Loon – mede-eigenaar van SocialLane en partner van BNH – licht toe: Het is een megaproject dat nu online is. Deze nieuwe informatie-site is klaar voor de toekomst. Met heel veel nieuwe content, foto’s, blogs, care-sheets over dieren enz. Wekelijks zal deze website alleen nog maar verder worden uitgebreid met nog meer leuke informatie’.

Ook het resultaat zien? Ga naar www.avonturia.nl

Terug naar home