Geslaagde take-away nieuwjaarsaftrap Business Netwerk Haaglanden

De kers op de taart bleef gisteren – tijdens een inventieve business walk voor partners en leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) met een diversiteit aan take-away gerechtjes – uiteindelijk tóch de overhandiging van de cheque van 6.000 euro aan het Ronald Mc Donald Huis te Den Haag.

Dit bedrag was opgehaald tijdens de online kerstbingo van BNH op 21 december jl. Puck van Rossum, manager van het huis, nam, geflankeerd door BC voorzitter Corné Baldwin, met trots de cheque in ontvangst van Leonard van Spronsen van BNH. ‘We zijn hartstikke blij met deze donatie. Het is enorm belangrijk dat het werk van Ronald Mc Donald Huis in Den Haag financieel gesteund wordt door dergelijke initaitieven. Wij danken dan ook BNH met dit geweldige bedrag’, aldus een verheugde Van Rossum.

Foto: Corné Baldwin en Puck van Rossum tijdens het dankwoord bij het in ontvangst nemen van de 6.000 euro cheque!

De aftrap in take-away en walk vorm om en nabij Villa Ockenburgh bleek een uitstekende manier om de partners en leden de gelegenheid te geven om elkaar op ludieke wijze te ontmoeten. De opzet viel in de smaak en in een mix aan korte walks, vielen de gerechtjes van Raymond Talsma en Leon Harinck van Villa Ockenburg in de smaak. Van heerlijke erwtensoep tot hertenbiefstukjes heerlijk bereid op Haagse wijze tot aan machtige pita broodjes met heerlijk varkensvlees….: het kon niet op en viel uitstekend in de smaak.

Leonard van Spronsen, Steven Corijn en Marjan van Berkel van BNH waren blij om op deze wijze de start te maken van het nieuwe jaar 2022. ‘Het was top geregeld bij Villa Ockenburgh. Wat een mooie locatie. Met hier en daar wat improvisatie, gaan we binnenkort het programma 2022 bekend maken, en gezien de ontwikkelingen rekenen we op een mooi én succesvol netwerkseizoen’, besloot Leonard van Spronsen.

Terug naar home