Familiebedrijf Van Zweden: van Behangparadijs naar Woninginrichter!

Woninginrichting John van Zweden: ‘Waar service nog gewoon is…’

Al ruim 60 jaar is de naam ‘Van Zweden’ een begrip in Den Haag. Maar de ontwikkelingen staan niet stil. John van Zweden heeft zijn familiebedrijf inmiddels uitgebouwd tot de grootste behangspeciaalzaak van Nederland. ‘Inmiddels zijn we van behangparadijs naar woninginrichter uitgegroeid’, aldus Van Zweden die met het Haagse bedrijf partner is van Business Netwerk Haaglanden.

‘Twee etages vol beleving en woonplezier. Daar zijn we trots op’, aldus zoon Kay van Zweden die samen met pa John van Zweden en Berry Jongmans de leidende steunpilaren zijn van Woninginrichting John van Zweden aan de Oude Haagweg 20. ‘We hebben maar liefst ruim 2.500 m2 aan woonplezier te bieden met show- en stelkamers met nieuwe stijlen en trends van nu’, vervolgt Van Zweden, die als nieuwe generatie ingestroomd is.

Exclusieve foto: Berry Jongmans, Kay van Zweden en John van Zweden in hun behangparadijs met op de achtergrond de nieuwe productlijn ‘kasten’

De ontwikkelingen staan dus niet stil. Berry Jongmans legt uit: ‘Naast onze showroom bieden we ook onze producten online aan. Daarbij hebben we een speciale uitbreiding van het assortiment kasten en zonwering. De kasten zijn een mooie, specifieke aanvulling. De kasten zijn op maat, waarbij als basis terug naar eenvoud en functionaliteit gegaan wordt. Vanuit een lege plattegrond wordt vaak de creativiteit gevraagd om kasten op maat in te tekenen’.

‘Met kwalitatief hoogstaande producten. Indeling en kleur kan zelf bepaald worden, evenals de look. Toepassingen zoals slaapkamerkasten of meubels maar ook zakelijke toepassingen nemen toe. Ontzorgen, waarbij de levering van de kast vaak in drie weken plaats kan vinden, dat bieden we onze klanten’, vult Kai van Zweden aan.

Meer weten? Breng gerust een bezoek aan de Oude Haagweg 20 (Den Haag) of mail naar info@behangparadijs.nl. Neem een kijkje op www.behangparadijs.nl

Terug naar home