Wintereditie van LEVEN! Magazine Den Haag vol lokaal winkelen & consumeren!

Met trots is inmiddels de WINTER-editie van LEVEN! Magazine Den Haag gelanceerd. Bladmanager Diana Boer is zoals altijd enthousiast: ‘Hoewel het ondernemerschap zich in een lockdown bevindt, is het goed te zien dat deze editie wederom uitpuilt met mooie portretten, verhalen, fotografie en plekken waarvan je nog niet wist dat ze bestonden. Het is niet voor niets dat wij met dit nummer willen laten zien dat lokaal winkelen en consumeren, absoluut de moeite waard is. Dus ga op ontdekking en geniet’.

Ook deze editie wordt in de wintereditie van LEVEN Magazine Den Haag – kringlid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) – menig artikel & advertentie vertegenwoordigt door mede-leden binnen het netwerk. ‘We vinden binnen BNH een mooie groep ondernemers die inderdaad met regelmaat zich tonen in ons blad. En daar zijn we blij mee. Ook op de laatste pagina zie je de fotocollage van de Gouden Fietstour die in oktober is georganiseerd door BNH’, aldus Diana Boer.

Het blad online lezen? Ga naar DEZE LINK!

Leden BNH in deze wintereditie: Bakker Klink – Morena Personal Training – Plan Pelan/Melissa Frieser – Babz Thuiszorg – Amare – Rabobank Den Haag – Omroep West – Hubbel Lastmile – Avonturia – Canon BC – HJF Advocaten – Wittebrug – Credion Haaglanden – Cycle and the City.

Terug naar home