Wesley van Heugten terechte BNH- ‘Netwerker van het jaar 2021’!

Tijdens de online Kerstbijeenkomst van 21 december jongstleden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) werd de Netwerker van het jaar 2021 van BNH bekend gemaakt. Deze eer kwam Wesley van Heugten, commercieel directeur van MobiWerk & Van Heugten Tours, terecht toe.

‘Netwerker van het jaar’ word je natuurlijk niet zomaar bij BNH. ‘Met deze verkiezing zetten we graag iemand in het netwerk in het zonnetje die buitengewone prestaties in het netwerk heeft geleverd. Zo’n persoon onderscheidt zich op verschillende manieren in ons netwerk’, aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH.

Tijdens de online-kerstbijeenkomst van BNH afgelopen 21 december, las Leonard van Spronsen persoonlijk het juryrapport over Wesley van Heugten voor: ‘Een flinke portie Haagse humor is jou niet vreemd. Dat je bijna altijd bij de bijeenkomsten van BNH aanwezig bent en vaak ook als laatste weggaat, weten de meesten ook wel. En dat siert je ook. Maar je verbindt als geen ander mensen/leden met elkaar. Je zoekt en informeert altijd als eerste bij de leden als jullie diensten/producten nodig hebben en door jouw positieve en enthousiaste ‘lobby’ over BNH heb je afgelopen jaar veel nieuwe bedrijven en personen met BNH in contact gebracht. Ook jouw sociaal, gedreven maatschappelijke interesses maken jou tot een persoon die zich positief in het netwerk onderscheidt. Kortom, altijd in voor een feestje, maar vooral een terechte benoeming tot BNH Netwerker van het jaar 2021’.

Van harte gefeliciteerd Wesley van Heugten! En daarbij gelijk een mede-eervolle vermelding en felicitatie voor de overige directieleden van het familiebedrijf: Marcel van Heugten en Timothy van Heugten.

#netwerk #business #verbinden

Wie wordt ‘Netwerker van het jaar 2022’?

Terug naar home