Van Heugten Tours voorloper in duurzame transitie

‘Net een stapje extra doen, zeker op het gebied van duurzaamheid, dat vinden wij heel normaal’, aldus de familie van Heugten van Van Heugten Tours – partner van Business Netwerk Haaglanden die met Marcel van Heugten, Tim van Heugten en Wesley van Heugten voorloper zijn in de transitie naar fossielvrije brandstof.

Wesley van Heugten verklaart: ‘We nemen het voortouw in duurzame initiatieven binnen de branche en daarom rijden al onze touringcars nu volledig op fossielvrije brandstof. Wij maken gebruik van HVO100 diesel, wat staat voor ‘Hydrotreated Vegetable Oil’ en geproduceerd is van met waterstof behandelde plantaardige oliën en restafval. Het is de meest pure vorm van duurzame diesel van hoge kwaliteit’.

‘Met het gebruik van duizenden liters per jaar was brandstof het grootste onderdeel van onze ecologische footprint. Door de transitie naar fossielvrije brandstof wordt de CO2-uitstoot met maar liefst 90% verlaagd! Bovendien vermindert het ook de uitstoot van andere schadelijke emissies, zoals fijnstof. Zo draagt Van Heugten Tours een belangrijk steentje bij aan een betere leefomgeving, voor onszelf en volgende generaties’, verduidelijkt Tim van Heugten.

Foto (vlnr): Tim, Marcel en Wesley van Heugten van Van Heugten Tours.

Marcel van Heugten stipt ook – naast duurzaamheid en innovatie – het belang van veiligheid aan. ‘Expect more, iedere dag weer. In alles wat we zeggen of doen staat de ultieme gastbeleving centraal. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers, maar ook veiligheid staat bij ons voorop. En dat tillen wij nu naar een hoger niveau. Al onze touringcars zijn namelijk uitgerust met een AED. Zo zorgen wij voor een veilige en perfect passende vervoersoplossing voor iedereen’, eindigt ‘el padre de la familia’ van het familiebedrijf dat ook met hun ander bedrijf MobiWerk flink aan de weg timmert.

Meer weten? Ga naar www.vanheugtentours.nl

Touringcarbedrijf Van Heugten Tours

Reflectiestraat 19

2631 RV,  Nootdorp

info@vanheugtentours.nl

070- 4153066

Over Van Heugten Tours

We are hospitality! In alles wat we zeggen of doen staat de ultieme gastbeleving centraal. Daarmee onderscheiden we ons van het ouderwetse touringcarbedrijf. Het ‘goede gevoel’ is het resultaat van het klantgericht denken en doen.

Terug naar home