SocialLane deelt de marketingtrends voor 2022

Bij de meeste partners en (premium/kring) leden van Business Netwerk Haaglanden is de impact van Social Media alleen maar toegenomen de afgelopen jaren. En dat zal zeker niet verminderen in de komende jaren. Hoe mooi is het dat SocialLane, partner van Business Netwerk Haaglanden, hier de helpende hand in aanreikt en het netwerk dan ook met regelmaat van advies voorziet.

Eigenaar Jochem van Loon hierover: ‘In de afgelopen jaren is het wel duidelijk geworden dat een doordachte online positionering het verschil kan maken voor ondernemers. Het oriëntatie gedrag begint voor 98% van de mensen bij Google en naamsbekendheid vergroot je tegenwoordig met de inzet van Social Media. De digitale ontwikkelingen staan niet stil en daarom zetten we graag als kennispartner enkele trends voor 2022 onder elkaar’.

‘In dit artikel belichten wij onder andere de inzet van Social Shopping, het nut van snelle content en de kracht van de (online) herhaling. Ook belichten wij de verdwijning van Third party Cookies, iets wat voor veel bedrijf flinke consequenties kan hebben. Kortom, een artikel over onderwerpen die je verder helpen, impact hebben en voor je online positionering nuttig zijn om te weten’, aldus echtgenote en mede-eigenaar Petrouska van Loon.

Lees HIER de online marketing trends voor 2022 op de site van SocialLane

Telefoon: 070-3229083

Bezoekadres

 

Terug naar home