MAIN Energie: Gratis handvatten voor energie inkoopstrategie & energiemanagement in 2022

De afgelopen tijd is er veel discussie geweest en ontstaan omtrent de energieprijzen in de markt. ‘Deze week waren de energieprijzen weer op een zeer hoog niveau, maar vandaag lijken de prijzen weer een meer dalende trend te volgen. Echter niet zo hard als dat het is opgelopen de afgelopen tijd’, aldus sales manager Robert Jonen en energiespecialist Arjan Pronk van MAIN Energie.

‘Met een gedegen energie (inkoop)beleid en energiemanagement kun je als bedrijf minder afhankelijk worden van hoge energieprijzen. Wij hebben hiervoor een speciale whitepaper samengesteld, die gratis te downloaden is. Een ding is zeker: er is veel mogelijk!’, aldus beide heren die met MAIN Energie partner zijn van Business Netwerk Haaglanden.

SRobert Jonen licht hierbij de werkwijze van MAIN Energie toe: ‘Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Wij werken met eigen energiespecialisten, die samen met onze klanten de energiebehoeftes en wensen van de onderneming doorneemt en op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Daarnaast hebben wij innovaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat de ondernemer inzicht in verbruik krijgt en grip krijgt op energiekosten’.

Download VIA DEZE LINK de whitepapier via de website van MAIN Energie!

#energie #energy #energiebesparen

Terug naar home