Help de BNH horeca en bestel héérlijke Oud & Nieuw Specials!

Van heerlijke spareribs tot salades en heerlijke kippenpootjes. Of een heerlijke huisgemaakte Oud & Nieuw taartje. Niets is teveel voor Eetcafé de Halve Maan in Rijswijk om op vers bereide wijze voor afhaalmogelijkheden te zorgen. En wat denken we van de topper in deze tijden: de vers gebakken oliebollen en appelbeignets!

Tsja, normaal proberen we het ‘reclame-onderdeel’ te beperken binnen onze berichtgevingen van Business Netwerk Haaglanden. Maar ook BNH-lid Sir Winston Leisure Group is zwaar getroffen door de huidige lockdown. ‘Het is wat het is, en helaas kunnen we dit niet veranderen. Wel hebben we dus interessante afhaalopties voor de komende dagen bij De Halve Maan,‘ aldus Ineke Ballemaker.

Kortom, Eetcafé De Halve Maan (wie kent het eigenlijk niet….?) laat het er dus niet bij zitten. Met diverse, heerlijke Oud & Nieuw Specials kunnen klanten de komende dagen heerlijkheden het huis binnenhalen, zoals de unieke huisgemaakte Oud & Nieuw taartje, oliebollen en appelbeignets, de welbekende spareribs, rund/zalm salade of kippenpootjes met chilisaus.

Bestellen kan t/m donderdag 30 december tot 14.00 uur online via DEZE LINK  en de Oud & Nieuw Specials kunnen op vrijdag 31 december tussen 10.00 en 14.00 uur in Eetcafé De Halve Maan worden afgehaald.

Over de Halve Maan:

De Halve Maan is al vele tientallen jaren een begrip in Rijswijk en omstreken. Bezoekers komen graag naar De Halve Maan om iets te drinken, te eten of een partijtje te darten. Een moderne locatie, maar nog steeds met het sfeervolle interieur van weleer. Er is een grote, gezellige bar met zitjes eromheen, maar door de uitgekiende indeling is het eetgedeelte daarvan gescheiden. Sinds 2006 is De Halve Maan gevestigd in het Sir Winston Leisure Center.

 

Terug naar home