Haagse saamhorigheid levert 5.750 euro op voor Ronald Mc Donald Huis Den Haag

Biiiiiingoooooo! Nog géén minuut aan de bingo na het welkomstwoord en de kerstspeech van Business Netwerk Haaglanden (BNH) en lid Raymond Veenman gaf gisterenavond met een ‘valse’ bingo de aftrap voor een heerlijke, verbindende online-bingo kerstavond. Bingomaster Leonard van Spronsen moest alle zeilen bijzetten om de grillen van de 80 deelnemers in goede banen te kunnen leiden. Met als eindresultaat een verbindende bingoavond dat met de opbrengst van 5.750,- euro voor het Ronald Mc Donald Huis Den Haag met BC-voorzitter Corné Baldwin de échte winnaar in huis had.

Ook was er bij het welkomstwoord de gelegenheid voor een aantal nieuwe leden om zich nog even voor te stellen. Bram Keijsers, Keesjan de Bruijn en Tim van Leersum maakten hiervan gretig gebruik alvorens zich te storten in het bingogeweld.  Iedere valse bingo leverde 50 euro op voor het goede doel. De prijzen van de bingo waren specifieke ingekochte lunchtafels waarbij de eerste zes personen van het winnende rijtje of volle kaart mét elkaar dan ook samen de lunch zullen gaan nuttigen. Hoe verbindend kan een bingo zijn…!

Toen Mark Buytelaar samen met Bart Caminada en Ronald Bakker ieder een lunchtafel aanboden bij Catch by Simonis waarbij iedere deelnemer 100 euro doneert voor het goede doel, was het hek even van de dam. Steven Corijn van BNH kreeg het administratief even lastig, maar herpakte zich uiteindelijk in het geweld aan (positieve) reacties. Uiteindelijk was alles geregistreerd en bleek het initiatief een mooie aanvulling op het eindbedrag.

Tussen de twee bingoronden in werd een nieuwe, jaarlijkse onderscheiding in het BNH netwerk geïntroduceerd: dé BNH Netwerker van het jaar 2021. Deze eerste eer kwam toe aan Wesley van Heugten van MobiWerk & Van Heugten Tours. ‘Zijn verbindende rol is een positieve onderscheiding binnen ons netwerk, waardoor hij terecht deze eer toe komt’, aldus Leonard van Spronsen die een mooie magnum champagne fles van Van Leersum Dranken binnenkort overhandigd aan Van Heugten.

Kortom, namens BNH een dankwoord aan alle deelnemers voor hun deelname en saamhorigheid. Iedereen fijne feestdagen wensen en alvast een gezond en succesvol 2022!

Stay safe!

Terug naar home