Van Leersum Dranken nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

Op zich is een drankenhandel binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) géén verkeerde positionering van het bedrijf én andersom…. Maar dat dan het befaamde Van Leersum Dranken BV zich aansluit als premium lid bij BNH, betekent daadwerkelijk een versterking van het Haagse netwerk in de regio. Welkom!

Leonard van Spronsen van BNH kan zich hier helemaal in vinden: ‘Buiten het feit dat Tim van Leersum  en Bo van Leersum ook nog leuke en sportieve gasten zijn, gaan ze ook als ondernemer geen uitdaging uit de weg. En dit is terug te vinden in de ontwikkeling van hun bedrijf. Wij zijn blij met de toetreding van deze generatie ondernemers’.

Foto: tweede generatie binnen het familiebedrijf, de gebroeders Tim en Bo van Leersum

Van Leersum Dranken is dus een écht familiebedrijf. Tim van Leersum hierover: ‘Wat dus 35 jaar geleden begon als een wijnhandel in Scheveningen, is uitgegroeid tot een professionele drankengroothandel voor horeca, sportverenigingen, scholen en andere grootverbruikers. Wij hebben het bedrijf in een modern jasje gestoken en zijn voortdurend bezig met verbeteringen en innovaties om onze relaties te blijven verrassen’.

‘Wij bieden een compleet assortiment van wijnen, bieren, gedistilleerd, frisdranken, zuivel, barbenodigdheden en relatiegeschenken aan. Ons uitgebreide netwerk en onze goede contacten met leveranciers zorgen ervoor dat wij bijna alles uit voorraad kunnen leveren, ’aldus Bo van Leersum die de komende periode vooral ook veel relatiegeschenken levert aan relaties. ‘Ook hiervoor zijn onze klanten bij ons aan het juiste adres.’

Meer weten? Ga naar www.vanleersumdranken.nl

 

Terug naar home