Royal Christmas Fair helaas wederom uitgesteld

Tijdens de business kring van afgelopen maand bij De Hoornwijck Groep sprak ondernemer Peter Boelhouwer van DB Evenementen er nog vol vertrouwen en enthousiasme over: de Royal Christmas Fair aan de Lange Voorhout in Den Haag van 9 t/m 22 december. De partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH) had inmiddels al voor de 9e december een heerlijke kerstlunch voor alle business kring leden ingepland staan en iedereen had er dan ook zin in….

En dan toch…. Het bericht komt wederom hard aan. Peter en Desiré Boelhouwer: ‘Met pijn in ons hart hebben we door de aangescherpte coronamaatregelen moeten besluiten de 7e editie van de Royal Christmas Fair wederom te verplaatsen. Met de nieuwe maatregelen is het niet meer haalbaar om de kerstmarkt door te laten gaan. We vinden het enorm verdrietig, vooral voor alle standhouders die al lange tijd in onzekerheid zaten en al zoveel energie, tijd en geld in de kerstmarkt hebben geïnvesteerd. En de vele bezoekers uiteraard’.

Voor het echtpaar wint echter de ratio van de emotie: ‘Veiligheid gaat voor alles, daarom volgen we de richtlijnen vanuit de overheid en zijn we genoodzaakt de geliefde kerstmarkt wederom een jaar te plaatsen, van 8 t/m 24 december 2022’, aldus de immer enthousiaste Peter Boelhouwer.

Namens Business Netwerk Haaglanden wensen wij Peter Boelhouwer, Desiré Boelhouwer en het hele team van DB Evenementen sterkte, maar vooral fijne en gezonde feestdagen toe!

 

Terug naar home