Nieuwe huisstijl Colorworks!

Ondernemer Fred van Hoorn is meestal een man van weinig woorden. Met zijn bedrijf Colorworks, gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 te Den Haag, zorgt Van Hoorn nog steeds voor vele tevreden opdrachtgevers. Ook de eigen ontwikkeling laat hij niet aan zich voorbij gaan. ‘Na tien jaar werd het tijd voor een nieuwe huisstijl voor Colorworks.  Deze is inmiddels in al onze uitingen doorgevoerd. De huisstijl is ontworpen door Len Wildschut & Max Baan van Pixel Astronauts en we zijn er heel blij mee’, bekrachtigt Van Hoorn tevreden.

Foto: Fred van Hoorn voor zijn Colorworks in de nieuwe huisstijl

Fred Van Hoorn, lid van Business Netwerk Haaglanden, vindt drukwerk nog steeds heel erg leuk. ‘Je kunt er nog steeds veel mee. Het is zichtbaar, tastbaar en als je het goed doet, onderscheidend. Daarom blijft drukwerk maatwerk en een krachtig middel om je merk, zaak of evenement te profileren’, aldus Van Hoorn.

Bij Colorworks kun je terecht voor alles wat met print & creatie en layout & design te maken heeft. Van Hoorn licht toe: ‘We beschikken over eigen, moderne, geavanceerde printers en apparatuur. Of het nu voor kleinere of grote oplage is. Of het nu om brochures, visitekaartjes, flyers, posters, programmaboekjes, geboortekaartjes, jaarverslagen gaat; alles kan bij ons geprint worden. Vaak maken we gebruik van digitaal printen, dat snel is en gepersonaliseerd gemaakt kan worden. En onze UV-printer geeft de mogelijkheid om alle harde en vlakke materialen full-colour te printen. Kortom, van alle markten thuis in ons vakgebied. Kom gerust eens langs’.

Meer weten? Ga naar www.colorworks.nl of neem direct contact op met Fred van Hoorn.

Colorworks Den Haag
Binckhorstlaan 36
2516 BE ‘s-Gravenhage

Openingstijden: ma-vr 9:00-17:30
Tel: 085-4857140
info@colorworks.nl

 

Terug naar home