Kick-off 3e business kring Business Netwerk Haaglanden een feit

En gisteren was het dan zover: de kick-off van de inmiddels derde Business Kring van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Met de gastheren Marcel van Heugten en Wesley van Heugten op de prachtige locatie van BNH-partner Van Heugten Tours.

‘De start van de 3e Business Kring is een feit. Zo’n eerste bijeenkomst is vaak een eerste, intensere kennismaking. Eén keer per maand (10x per jaar) komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden (BNH) begeleid,’ aldus de aanwezige Leonard van Spronsen, Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNH.

Leonard van Spronsen licht nader toe: ‘Een Business Kring bestaat dus uit een groep tussen de 15-20 personen (decision-makers). De bedoeling is dus om met elkaar kennis te delen en leads te genereren. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen’.

Tijdens de kick-off dienden de aanwezigen te raden welke logo’s van de bedrijven bij de deelnemers pasten. Een mooie manier voor een eerste kennismaking, waarna de desbetreffende ondernemer als kennismaking zichzelf én bedrijf presenteerden. En dát bracht discussie, hilariteit en kennisdeling op.

Volgende bijeenkomst: 9 december van 12.00-14.00 bij de Royal Fair Den Haag (gezamenlijke bijeenkomst van de drie Business Kringen van BNH).

Deelnemers van de derde business kring BNH zijn:

Suzanne Klijn – van Soest, Keesjan de Bruijn, Carola Jansen, Kai van Zweden, Bruce Kalloe, Albert van Toor, Barry Verbeek, Kevin van der Valk, Freddie van den Bergh, Frans Hemmelder, Ronald Bakker, Stephan van Kuik,  Jeroen Derks, Kevin Vennik, Marcel Keppel en Frank Geleijnse.

Terug naar home