Canon Business Center Den Haag zoekt nieuwe accountmanager!

Dat Canon Business Center Nederland een interessante en uitdagend bedrijf is om voor te werken, konden de deelnemers aan de Business Kringen van Business Netwerk Haaglanden afgelopen 13 oktober rechtstreeks ‘proeven’ bij de Business Kringen on tour.

Het bleek een geslaagde bijeenkomst op het hoofdkantoor van Canon Business Center Nederland in Breda. De uitstekende organisatie en ontvangst door Willem Jan Bosch, Rob de Louw en Dennis Mulder is bij de deelnemers goed bijgebleven, waarbij de hedendaagse, gekozen strategie van het bedrijf een nadere, heldere toelichting kreeg.

Om de groei verder vorm te geven is ook in de regio Den Haag de zoektocht gestart naar een enthousiaste accountmanager. Dennis Mulder (zie foto onder): ‘Het is een uitdagende salesfunctie. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van specifieke commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het werven van nieuwe zakelijke relaties en het onderhouden van bestaande relaties binnen jouw eigen regio. Ik kijk er naar uit om onze nieuwe collega te mogen verwelkomen’.

Wil je ook bij een leuk, leerzaam en innovatief bedrijf werkzaam zijn? Lees dan snel de gehele vacature en reageer snel! Je kunt natuurlijk ook even contacten met Dennis Mulder.

Kijk en/of reageer via DEZE LINK!

Terug naar home