ETB Vennik sluit zich aan als nieuw premium lid bij Business Netwerk Haaglanden

‘Alles waar een snoer aanzit, kunnen we aansluiten’, aldus het motto van het familiebedrijf ETB Vennik, dat 40 jaar geleden opgericht werd door Bert Vennik en inmiddels met Kevin Vennik en Dennis Vennik de volgende generatie bestuurders in huis heeft. Ook ‘het netwerk’ heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei. ‘We hoeven niet de grootste te zijn, maar wel de beste. En het netwerk vinden we belangrijk, daarom voegen ons ook graag bij Business Netwerk Haaglanden’, aldus Kevin Vennik. Welkom!

Kevin Vennik licht nader toe: ‘Sinds 1981 is Elektrotechnisch Installatie Bureau Vennik (ETB Vennik) een erkende installateur op het gebied van elektrotechniek, telecommunicatie en beveiliging. Wij leveren, monteren en verrichten alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden in woningen, bedrijfspanden en bankgebouwen. We zijn met name gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties, beveiligingsinstallaties, telefoon- en intercominstallaties en computerbekabeling’.

Dat kwaliteit boven kwantiteit geldt, ligt vast in hun dagelijkse handelen. ‘Wij voldoen al jarenlang aan alle hoge kwaliteitseisen die gevraagd worden vanuit de markt en dit heeft geresulteerd in een groot en divers klantenbestand, dat blijft groeien. Maar groei is geen doel op zich. We willen gewoon de beste zijn’, verklaart Vennik enthousiast.

Vanaf heden nu ook te ontmoeten bij Business Netwerk Haaglanden. Kevin Vennik heeft er zin in: ‘Ik kijk er naar uit om de andere leden te ontmoeten om zo kennis en netwerk met elkaar te delen’.

Meer weten over ETB Vennik? Ga naar https://etbvennik.nl/

Terug naar home