Enven B.V. nieuw lid Business Netwerk Haaglanden!

Wat een enerverende week wederom binnen het netwerk!!

Met het ontmoeten van diverse ondernemers en bedrijven, kon het niet uitblijven dat ook in déze week weer nieuwe, mooie bedrijven en ondernemers zich aansluiten in het krachtige netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Zo ook, Bram Keijsers, woonachtig in Den Haag, ondernemer en eigenaar van Enven B.V. Lang verhaal, kort, ook Bram sluit zich aan als lid bij BNH. Welkom Bram!

De enthousiaste Bram Keijsers licht in het kort zijn bedrijf toe: ‘Enven B.V. is een onderscheidend, bouwtechnisch adviesbureau. Gecertificeerd voor het leveren en registreren van EnergiePrestaties en energielabels en het leveren van quickscan adviezen.Wij hebben ruime ervaring in verduurzaming, energie-advies en verdere bouwtechnische advisering voor vastgoed. Enven legt de lat hoog. Mede daardoor zijn wij uitgegroeid tot landelijk specialist voor onze institutionele klanten zoals bijvoorbeeld gemeentes en grote vastgoedbeheerders’.

Foto: het lachende, nieuw lid Bram Keijsers van Enven B.V. in een gezellig onderonsje met Leonard van Spronsen van BNH

Met 17 medewerkers is Enven B.V.  landelijk actief in een specifiek speelveld. ‘Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft met ingang van 1 januari 2021 aan het opstellen van energielabels nieuwe eisen gesteld. Alleen BRL9500-W en BRL9500-U gecertificeerde bedrijven mogen nog energielabels afgeven. En dat zijn wij uiteraard’, aldus de goedlachse Keijsers.

Dat hij lid wordt bij BNH ziet hij als een kans. Keijsers: ‘Het netwerk is altijd belangrijk in het leven van een ondernemer. Ik heb veel gehoord over BNH en het lijkt me dan ook motiverend om aangesloten te zijn met dit Haags sterk netwerk’.

Meer weten over Enven B.V. of Bram Keijsers? Ga naar www.enven.nl

 

Terug naar home