BNH Horeca Kerstspecial 2021: Merry Christmas!

Met de kerst alweer in zicht zet Business Netwerk Haaglanden (BNH) graag voor u de diverse kerstmogelijkheden op een rijtje door middel van deze BNH Horeca Kerstspecial!

Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH benadrukken het belang van elkaar blijven opzoeken: ‘De verschillende locaties binnen ons netwerk hebben zoveel moois te bieden tijdens de kerstperiode. Vandaar dat we dit graag onder de aandacht brengen’.

Bij Restaurant Hofstede Meerzigt zorgt Sermad Wartan en het team voor heerlijke kerstmenu’s aangevuld met topwijnen, zoals we dit van hun gewend zijn. Bij Luden Den Haag kun je je weer door het team van John Prins laten verrassen met een heerlijk kerstmenu én de vrolijke entertainmentbijeenkomsten ‘December to Remember’ op 12 en 19 december. Joey de Kruijf van Central Park Voorburg excelleert met zijn team deze keer met een gastronomisch 4-gangen lunch én 6-gangen kerstdiner, waarbij culinair genot samen gaat met de mooie omgeving van het boutique hotel. In de prachtige omgeving nabij het Haagse Ockenburgh kun je bij Villa Ockenburgh bij Raymond Talsma terecht voor een heerlijk 4-gangen kerstmenu (alleen 2e kerstdag). Bij Rederij Van Hulst is het alle hens aan dek met prachtige cruises tijdens het Amsterdam Light Festival. Diverse mogelijkheden brengt Juul Vredenbregt en zijn team tot uiting met de Amsterdam Boat Cruises. Tot slot zorgt ook Mario van Dijk van Restaurant Di Sopra en zijn team weer voor de heerlijkste Italiaanse gerechten tijdens de kerst aan de Scheveningse haven.

Kortom, voor ieder wat wils! Wij hopen dat ook jullie tijdens de kerst onze horecaleden wederom weten te vinden. Merry Christmas to you!

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Hofstede Meerzigt – Luden Den Haag – Central Park Voorburg – Villa Ockenburgh – Catch/Encore By Simonis – Rederij Van Hulst – Restaurant Di Sopra

 

        

                    

 

Hofstede Meerzigt

Hofstede Meerzigt is geopend op 1e en 2e Kerstdag, 25 en 26 december a.s. Op beide dagen serveren wij een heerlijk 6-gangen diner en een 4-gangen lunch. Voor het diner verwachten we je om 19.00 uur in ons restaurant. Meer info over de menu’s én reserveren: ga naar DEZE LINK!

 

Luden Den Haag

Bij Luden Den Haag kun je de hele maand december terecht voor allerlei soorten vieringen. Een uitgebreid kerstontbijt, een zakelijke borrel om het jaar af te sluiten of wat dacht je van een winters buffet met wild specialiteiten. Kom langs met vrienden of familie of vraag een offerte aan voor grote groepen en zakelijke gasten via info@ludendenhaag.nl. Kijk op de website www.ludendenhaag.nl

Een december to remember!

Op zondag 12 en 19 december organiseert Luden een “December To Remember”. Elke middag een programma vol live entertainment, heerlijk eten en de beste drinks. Op 12 december maken de ‘DamesDraaienDoor’ er een feest van met saxofoon en violist. Op 19 december zingen Danny Froger en Janah Louard de sterren van de hemel. Meer weten en/of reserveren? Ga naar DEZE LINK!

 

Central Park Voorburg

Gelegen in een aangename, groene omgeving onder de rook van Den Haag vindt u Central Park Voorburg. In de 18e eeuw gebouwd als landhuis, fungeert dit statige rijksmonument nu als boutique hotel, restaurant, bar en locatie voor bijzondere gelegenheden.

Voor de kerst pakt het team van Central Park Voorburg uit met een gastronomisch 4-gangen kerstdiner, waarbij culinair genot samen gaat met de mooie omgeving van het boutique hotel. U kunt alvast voor 1e en 2e kerstdag reserveren via DEZE LINK. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor andere mogelijkheden rondom de periode van kerst. Ga naar www.centralparkvoorburg.com en laat u inspireren!

 

Villa Ockenburgh

Ook Villa Ockenburgh zal dit jaar weer in kerstsferen gehuldigd worden. En dat op deze prachtige locatie. Dit jaar alleen op 2e kerstdag met een heerlijk 4-gangen kerstmenu, waarbij diverse uitbreidingen van het menu mogelijk zijn. Dit is afhankelijk van de wensen. U kunt het volledige menu bekijken via DEZE LINK!

Bestellen/reserveren kan ook via events@villaockenburgh.nl

 

Catch/Encore By Simonis

Catch By Simonis (en ook Encore By Simonis) is een internationaal visrestaurant, gelegen op de mooiste plek in de jachthaven van Scheveningen. Met dagelijks verse aanvoer van de visafslag, heeft onze brigade goud in handen om het mooiste stuk vis aan u te presenteren. Bij kerst heeft u verschillende mogelijkheden, voor zowel particulier als zakelijk. U kunt informatie opvragen via de site en/of reserveren: ga naar DEZE LINK!

LET OP: Bent u op zoek naar een origineel, luxe en vooral lekker geschenk!
Voor uw medewerkers en/of relaties voor de kerst? Encore & Catch by Simonis hebben dit jaar diverse kerstpakketten en relatiegeschenken samengesteld met hoogwaardige kwaliteit producten waarmee u zonder twijfel indruk maakt. Al onze relatiegeschenken en kerstpakketten worden verpakt in een luxe cadeauverpakking. Ga naar DEZE LINK!

DE SPECIALE KERSTPAKKETTEN & RELATIEGESCHENKEN ZIJN TE BESTELLEN VIA SHOP@BYSIMONIS.NL OF PER WHATSAPP 06-28921300 (INCL. BTW / EXCL. VERZENDKOSTEN

 

Rederij van Hulst – Amsterdam Boat Cruises

Rederij Amsterdam Boat Cruises is onderdeel van Rederij van Hulst. Dit is van oorsprong een echt familiebedrijf. Voordat enkele jaren geleden er nieuwe partners in de rederij kwamen, heeft het echtpaar Van Hulst ruim 40 jaar hard gewerkt aan de rederij. De heer Van Hulst werkt nog steeds samen met de nieuwe partners in de rederij. Zijn ruime kennis en ervaring in de rederijbranche zijn zeer waardevol.

         

Beleef de highlights van tien jaar Amsterdam Light Festival! Van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire lichtkunstwerken van de afgelopen negen edities terug op de Amsterdamse wateren. Het festival is dagelijks te beleven van 17.00 tot 23.00 uur (tijdens Oud & Nieuw tot 20.00 uur). Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden: ga naar DEZE LINK!

Wilt u met uw relaties/vrienden/bekenden gebruik maken van dit exclusieve luxe iconische schip? Neem dan contact op met: Juul Vredenbregt 06-16518667 e-mail: sales@amsterdamboatcruises.nl Nico Schilder 06-22456492 e-mail: sales@amsterdamboatcruises.nl

 

Restaurant Di Sopra

Bij Restaurant Di Sopra geniet je van de heerlijkste Italiaanse gerechten en dineer je met uitkijk over de 2e haven van Scheveningen.

Ook bij kerst kunt u terecht bij Restaurant Di Sopra aan de Scheveningse Binnenhaven. Reserveren vooraf is noodzakelijk zodat u tijdig van uw plaats tijdens de kerst verzekerd bent. U kunt via DEZE LINK reserveren.

Restaurant Di Sopra
Schokkerweg 37
2583 BH ‘s-Gravenhage
070-3060966 – www.disopra.nl

 

Terug naar home