Benefit Studio nieuw kringlid Business Netwerk Haaglanden

Van alle markten thuis. Dat is inmiddels het motto van de diversiteit aan bedrijven binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). De inkt van de toetreding van Van Leersum Dranken is nog nauwelijks opgedroogd, of nieuw kringlid van Benefit Studio van Marcel Keppel treedt toe tot het BNH-netwerk. Welkom Marcel!

Foto: ondernemer Marcel Keppel, nieuw kringlid van BNH

Ondernemer Marcel Keppel valt gelijk met de deur in huis: ‘Het is mijn persoonlijke missie om onze klanten te inspireren met kennis over training, voeding en een gezonde levensstijl, zodat iedereen in staat is bewust de gezonde keuzes te kunnen maken in de huidige veel eisende en drukke maatschappij. Met als doel: energieker, fitter en gezonder in het leven te staan’, aldus de stellige Keppel.

Keppel vervolgt: ‘Onze personal training studio is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en diverse personal training materialen. Hierdoor is elke workout gevarieerd en leuk! In onze exclusieve personal training studio bieden we ‘1 op 1’ en ‘1 op 2’ trainingen aan in een huiselijke ambiance, We zijn gelegen aan de haven van Scheveningen, waar het uitzicht vanuit de studio uniek is. Daarbij hebben we in de nabije omgeving diverse mogelijkheden om tijdens een outdoor sessie lekker uit te waaien: het strand, de boulevard, duinen, parken en bossen.’

Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH zijn blij met de toetreding: ‘Of we er zelf gebruik van de studio zullen maken, laten we nog even in het midden, maar dat Marcel toetreedt binnen ons netwerk, is sowieso een versterking. Ook Marcel wil graag zijn netwerk en kennis delen. Daar kijken we dan ook naar uit,’ aldus het duo glimlachend.

Meer weten over Benefit Studio? Ga naar www.benefitstudio.nl of ontmoet Marcel op één van onze komende bijeenkomsten.

Terug naar home