Value2U nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden!

‘Sociale zekerheid combineren met technologie’, aldus Bruce Kalloe, algemeen directeur van Value2U én vanaf heden met een upgrade nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden. ‘Dit netwerk heeft zich voor ons vrij snel bewezen, dus met alle vertrouwen worden wij partner voor de komende drie jaren’, bevestigt de enthousiaste Kalloe. Welkom nieuwe partner!

Bruce Kalloe geeft een korte toelichting: ‘Wij zijn expert in sociale zekerheid. De sociale wetgeving is complex en breed. Hierdoor maken werkgevers vaak (onbewust) fouten, waardoor ze geld mislopen of te veel betalen. Value2u helpt ondernemingen hun geld terug te krijgen en structureel hun administratie te optimaliseren. Wij voeren via een speciale technologische tool een uitgebreide analyse uit op de loonadministratie van organisaties en vorderen onterecht afgedragen premies terug. En dat is uiterst succesvol’!

 

Foto: Bruce Kalloe van Value2U, nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden

Value2u wil haar klanten zo volledig mogelijk informeren over sociale wetgeving en alle fiscale voordelen op dit gebied. ‘Omdat de wetgeving continu verandert, zijn wij altijd in beweging. Ook het delen van kennis en het versterken van ons netwerk is voor ons belangrijk. Aangezien wij de ontwikkelingen op het vlak van sociale wetgeving op de voet volgen, zijn wij op de hoogte van alle voordelen die benut kunnen worden, zodat we ook de partners en de leden van Business Netwerk Haaglanden hiermee kunnen helpen. En dat loont’, besluit Kalloe.

Meer weten over Value2U? Ga naar de website www.value2u.nl of contact direct met Bruce Kalloe.

Value2u B.V.

Haagweg 137
2281 AG Rijswijk

 

Terug naar home