Uitnodiging voor deelname ‘Den Haag Onderneemt!’ op dinsdag 30 november

Op 30 november 2021 vindt Den Haag Onderneemt! 2021 plaats. Voor de vierde keer wordt dit event georganiseerd speciaal voor Haagse ondernemers. Dit keer in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan 249 te Den Haag. U bent van harte uitgenodigd. De entree is gratis. Business Netwerk Haaglanden is aanwezig met een stand op de ‘Netwerkmarkt’.

Direct aanmelden: HIER!

Afgelopen anderhalf jaar waren voor alle ondernemers roerig en moeizaam. Hoe gaan we nu verder? Vol goede moed kijken wij vooruit, daarom presenteren wij Den Haag Onderneemt! 2021 met het thema: “Zakendoen in coronatijd: Wat hebben we geleerd?”

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies en een netwerkmarkt (met de aanwezigheid van Business Netwerk Haaglanden), waar we op een interactieve manier onder andere de lessen van ondernemen tijdens coronatijd kunnen bespreken. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor terugkerende thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. Uiteraard wordt deze inspirerende dag afgesloten met een ouderwets gezellige netwerkborrel.

Kom je ook? Meld je dan aan via DEZE LINK . Zo ben je als eerste op de hoogte van de workshops en zorg je ervoor dat je jouw aanmelding niet mist. Alles zal conform de RIVM-richtlijnen verlopen.

Zien we je ook op 30 november? Hopelijk tot dan!

Terug naar home