The Flying Dutchman Security Group (TFDSG) nieuw lid Business Netwerk Haaglanden

Ook vandaag begroet Business Netwerk Haaglanden (BNH) wederom een nieuw lid in het netwerk: The Flying Dutchman Security Group (TFDSG). Eigenaar Willem van der Vlist vertelt: ‘Wij zijn natuurlijk geen onbekende in dit netwerk. Vandaar dat we graag aansluiten bij BNH. Met TFDSG verzorgen wij landelijk alle beveiligingsaspecten in de domeinen Family Security, Corporate Security en Overheid/zorg’. Welkom!

Van der Vlist licht toe: ‘We zijn géén standaard beveiligingsbedrijf. TFDSG is toonaangevend als het gaat om belangrijke beveiliging. Bij onze diensten moet je denken aan OSINT, intelligence, persoonsbeveiliging, gepantserd vervoer, objectbeveiliging, beveiliging van openbare ruimten en trainingen. We doen dat met mensen die, voordat ze de particuliere beveiligingswereld betraden, hun sporen bij veiligheidsdiensten binnen politie, defensie en overheid ruimschoots verdiend hebben’.

Foto: ondernemer Willem van der Vlist

Dat Van der Vlist graag aansluit bij BNH is niet zo vreemd. ‘Zoals gezegd kennen we het netwerk al en staan we open om kennis én ons eigen netwerk ook met de leden van BNH te delen. Als je elkaar kent en je hebt hulp nodig in het ondernemerschap, dan is het mooi dat je in zo’n mooi netwerk terecht kunt,’ aldus de ondernemer uit Drechtsteden.

Meer weten? Neem contact op met Willem van der Vlist via 06-29078412. Of mail naar willem@tfdsg.com

Terug naar home