Ook BabZ Thuiszorg voegt zich bij Business Netwerk Haaglanden.

Haar aanwezigheid tijdens de Gouden Fietstour Den Haag van Business Netwerk Haaglanden (BNH) van afgelopen dinsdag bevestigde haar keuze om toe te treden tot het netwerk van Business Netwerk Haaglanden. ‘Het was prima toeven in een krachtig netwerk, dus ik ben blij met de toetreding tot BNH’, aldus zorgonderneemster Margriet Plaizier die inmiddels met BabZ Thuiszorg al ruim vijf jaar professionele zorg aan ouderen in Den Haag organiseert. Welkom!

In de laatste editie van Leven Magazine Den Haag staat door Diana Boer en haar team een prachtige reportage beschreven van Margriet Plaizier. ‘BabZ Thuiszorg levert al ruim vijf jaar professionele zorg aan ouderen in Den Haag. Van persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding tot intensieve terminale zorg: het gaat altijd om maatwerk bij BabZ’, beschrijft het Haagse magazine.

Foto: een stralende Margriet Plaizier, weergegeven door LEVEN magazine Den Haag/Pascale van Reijn

Plaizier licht nader toe: ‘Babz biedt onder andere persoonlijke verzorging & mantelzorg ondersteuning aan in Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar & Voorschoten. Dit doen wij bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat er een vast team van hulpverleners bij u langskomt. Iedere dag dezelfde lach over de vloer. Met persoonlijke begeleiding en advies helpen wij u de zorg die het beste bij de situatie past van onze cliënten’.

Meer weten over Margriet Plaizier en Babz Thuiszorg? Lees HIER het artikel in Leven Magazine Den Haag of ontmoet Margriet in één van de komende bijeenkomsten van BNH.

Fotocredits: LEVEN magazine Den Haag/ Pascale van Reijn

Terug naar home