Geslaagde Haagse ‘business kringen on tour’ in het Brabantse land!

BNH-kringlid Dennis Mulder had niets te veel gezegd: ‘Bij Canon Business Center Nederland inspireren wij onze partners om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen en hierin perfect te verbinden richting een digitale toekomst. Een inspirerend bezoek aan ons hoofdkantoor te Breda geeft deze beleving het beste weer.’ En zo geschiedde. ‘De proeverij’ stond gisteren ingepland. Tim van Heugten en Wesley van Heugten van Van Heugten Tours stelden de ADO Den Haag bus hiervoor beschikbaar en daarmee gingen de diverse kringleden van Business Netwerk Haaglanden op pad naar het Brabantse land.

Foto: even met zijn allen op de foto voor vertrek uit een vochtig Den Haag

Het Brabantse worstenbroodje met een kop koffie viel direct bij aankomst goed in de smaak na de busreis vanaf Nootdorp naar Breda. Lex Hoge nam de aftrap van de korte presentaties voor zijn rekening, waarna CEO Willem Jan Bosch en Fred Rieken het verhaal vervolgden. De vragen uit het publiek werden keurig door de heren beantwoord met aanvulling van Rob de Louw.

‘In alles wat wij doen, zetten wij een extra stap om onze partners te verrassen en de verwachtingen te overtreffen. Wij inspireren organisaties om samen te werken en van elkaars expertise gebruik te maken. Onze core business is gericht op verbinden, waarin wij de bedrijfsprocessen van organisaties optimaliseren door het efficiënt inrichten van informatiestromen en documentbeheer’, aldus Bosch.

Foto: kringlid Dennis Mulder van Canon Business Center Den Haag had het met het CBC team goed voor elkaar

En dit werd verduidelijkt tijdens de korte rondleiding door het pand. Een rondleiding dat direct gevolgd werd door een uitstekend verzorgde BBQ, waarbij onder het genot van food & drinks ook hier verbinding in de praktijk werd gebracht.

Kortom, een dankwoord aan Dennis Mulder en het gehele team van Canon Business Center Nederland en uiteraard ook aan Van Heugten Tours!

Meer weten over Canon Business Center Nederland? Ga naar www.canonbusinesscenternederland.nl

Terug naar home