House of Caviar & Fine Food nieuw premium lid Business Netwerk Haaglanden

‘We just love Caviar & Fine Food’, aldus het motto van Ashkan Mossafaian, eigenaar van House of Caviar & Fine Food. ‘En kaviaar geeft luxegevoel en is een leuk ritueel’, vult Operational Manager Jeroen Derks aan. En dat de jarenlange leverancier zich aansluit als premium lid bij Business Netwerk Haaglanden is dan ook geen verrassing. Derks hierover: ‘We sluiten ons graag aan bij het krachtigste netwerk uit de regio zodat wij onze kennis en ons netwerk met elkaar kunnen delen’. Welkom!

Jeroen Derks licht in het kort toe: ‘House of Caviar & Fine Food produceert, importeert en distribueert kaviaar en het topsegment van delicatessen en fine food. Een assortiment dat zich steeds verder uitbreidt, maar waarin de exclusiviteit en absolute topkwaliteit van het luxe segment altijd gewaarborgd blijft’.

‘Bij House of Caviar kun je het zo gek maken als je wilt. Er zijn al potjes kaviaar voor €12,50 verkrijgbaar. Die kun je bijvoorbeeld op een paar toastjes doen tijdens een romantisch avondje, maar zo van de lepel kan natuurlijk ook. Maar er is ook kaviaar van €5.000,- per kilo. “We hebben vier verschillende soorten in verschillende prijsklassen”, vervolgt Derks.

Derks deelt tot slot nog een weetje over kaviaar: ‘Sinds 2010 is het vangen van wilde steur, het verhandelen en/of in het bezit hebben van wilde kaviaar verboden. Het verhandelen en/of in bezit hebben van wilde kaviaar is een economisch delict waar hoge straffen op staan. Alle kaviaar is dus gekweekt en we hoeven geen onderscheid meer te maken tussen wild of kweek. Kaviaar is nu gewoon weer kaviaar’!

Meer weten over House of Caviar & Fine Food. Ga naar hun website www.houseofcaviar.nl

Terug naar home