Gouden fietstocht Den Haag gouden greep…..

De Gouden fietstocht van gisteren 12 oktober in het centrum van Den Haag bleek wederom een schot in de roos oftewel een gouden greep. De heren van Cycle and the City hadden het goed voor elkaar. Met de gouden fietsen en hun topgidsen loodsten ze de ongeveer 70 deelnemers door diverse onbekende pareltjes van Den Haag. In een heerlijk zonnetje bleken de partners & leden van Business Netwerk Haaglanden daadwerkelijk toerist in eigen stad. De vooraf gewekte verwachtingen waren dan ook zeker terecht. Alle lof voor Raymond Lier en Sylvester van Oel.

Foto: lachende gezichten bij Luuk Balemans, Daniel Smits en Ard Haan

De sfeer zat er goed in want na de fietstocht was het de beurt aan Pathé Buitenhof. Steven Braber ontving iedereen met alle egards in het prachtige, artistieke gebouw. Met een hapje en prosecco in de handen werden alle mensen in de grote filmzaal welkom geheten. Leonard van Spronsen gaf een aantal nieuwe leden kort de gelegenheid om zich voor te stellen waarvan Victor van de Valk en Jeroen Derks gretig gebruik van maakten. Een korte blik op Pathé door Steven Braber werd gevolgd door de adembenemende documentaire Stilte in de Nacht, die met – de aanwezige Joyce de Ruiter – de monden stil kreeg met haar verhaal over het Usher Syndroom.

En dan was het tijd voor het heerlijke Indisch buffet – speciaal verzorgd door Restaurant Tjendrawashi – en uiteraard de nodige dorstlessende drankjes om de verbinding en het netwerk met elkaar te zoeken en te delen.

Een gouden middag/avond in het geheugen gegrift…. Dank aan alle partijen én deelnemers!

Met speciale dank aan:

  

 

Terug naar home