Bruuk nieuw premium lid netwerk van Business Netwerk Haaglanden

‘Ik ben trots. Op waar we nu staan en op de visie voor de toekomst’, aldus Keesjan de Bruijn, oprichter van Bruuk. en nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Over het krachtige netwerk van BNH heb ik veel gehoord en ik sluit graag aan om onze kennis en netwerk met elkaar te delen. Ik kijk uit naar de bijeenkomsten’, aldus kersvers nieuw premium lid Keesjan De Bruijn. Welkom Keesjan!

Foto: de enthousiaste Keesjan de Bruijn is toegetreden als premium lid van Business Netwerk Haaglanden

De Bruijn licht toe: ‘Bruuk. heb ik van nul opgebouwd. We zijn inmiddels gegroeid tot een volwaardig full-service HR partner voor payrol en uitzenden in de regio Den Haag. We doen eigenlijk méér dan dat, want ons doel is om onze klanten te ontzorgen’.

Het enthousiasme tijdens de eerste kennismaking spatte er vanaf, aldus Leonard van Spronsen van BNH. ‘We vinden het belangrijk om ook een mooie mix te creëren binnen ons netwerk met jonge, succesvolle ondernemers. Dat verhoogt de dynamiek van het netwerk. Je ziet dat Keesjan door zijn focusaanpak, het goed doet en daardoor ook een welkome aanvulling in ons netwerk is. Wel is het even wennen aan de naam Bruuk’, aldus Van Spronsen lachend.

Keesjan De Bruijn is eenvoudig in de toelichting hierop. ‘Het is eigenlijk simpel. Gooi de letters van mijn voor- en achternaam door elkaar en daar heb je hem. Daar schuilen ook meteen twee van onze belangrijkste kernwaarden in: persoonlijk en betrokken. En daardoor leer ik graag de leden van BNH kennen tijdens de komende bijeenkomsten’, besluit de enthousiaste Haagse ondernemer.

Meer weten? Neem contact op met Keesjan De Bruijn of ga naar de website www.bruuk.nl

Tauber 31
2491 DB, Den Haag

070–7370483
info@bruukhrm.nl

Terug naar home