Vaatwasser ‘Monique’ van MEIKO Nederland imponeert bij Di Sopra!

Wanneer plots voor het weekend de vaatwasmachine er mee stopt, zit je als horeca-ondernemer aardig in de problemen. ‘Dat wordt handmatig afwassen’, moet Mario van Dijk van lid Restaurant Di Sopra gedacht hebben. Wat is het dan fijn dat je deel uitmaakt van een netwerk waarin ook premium-lid MEIKO Nederland BV zit. Eén telefoontje bleek voldoende.’

‘En dat ik nu al na een aantal dagen blij verrast ben door de prestaties van een professionele vaatwasser van MEIKO is leuk om met het netwerk te delen’, aldus een enthousiaste Van Dijk. ‘De kracht, duurzaamheid en snelheid is echt van wereldformaat en dan heb ik het niet eens over de blinkende staat hoe deze machine in 90 seconden mijn vuile borden schoonmaakt. We noemen haar gekscherend ‘Monique’’.

Foto: Odinda Klune en Mario van Dijk van Restaurant Di Sopra bij de nieuwe MEIKO-machine, ‘Monique’…..

Bart Jasperse van MEIKO licht toe: ‘Mooi dat we dit zo kunnen bewijzen. Voor een horecazaak als Di Sopra is deze machine een toegevoegde waarde op zijn totale proces.  Hoewel het een flinke investering is – vooral in deze coronatijd, merk je al dat zelfs op korte termijn de MEIKO machine zich terugverdient. En dat is belangrijk’.

Van Dijk eindigt: ‘Ook het totale aankoop en leverings-proces verdient een dikke pluim. Het loont dus om bij aankoop van dit kaliber, eerst eens even in het ledenbestand van BNH te kijken. Op 9 september ontvang ik dan ook graag weer een Business Kring van BNH voor de lunch’.

 

di sopra

Terug naar home