Rechtbank beëdigt Sabrina Krassenburg als advocaat!

De ontwikkeling in het team van HJF Advocaten – partner van Business Netwerk Haaglanden – staat niet stil. Vorige maand werd Sabrina Krassenburg – regelmatig bezoekster van onze bijeenkomsten – door de Rechtbank Den Haag beëdigd als advocaat.

Krassenburg kwam vorig jaar het team versterken van HJF Advocaten als juridisch medewerkster. ‘Begin dit jaar heb ik mijn bul al in ontvangst mogen nemen en heden ben ik beëdigd door de rechtbank als advocaat. Ik ben enorm trots om mijn werkzaamheden als advocaat voort te zetten bij HJF Advocaten onder begeleiding van mijn patroon mr. Milko Spaa. Verder dank aan HJF Advocaten en in het bijzonder mr. Steven Jonker voor deze geweldige kans en het vertrouwen’, aldus Krassenburg die als specialisatie het vakgebied insolventie en herstructurering voor haar rekening neemt.

Ook eens sparren met Sabrina? Contact haar via een e-mail naar smkrassenburg@hjfadvocaten.nl. Namens Business Netwerk Haaglanden feliciteren wij Sabrina van harte met deze beëdiging!

Over HJF Advocaten

HJF Advocaten is een no nonsens advocatenkantoor dat al ruim 20 jaren actief door cliënten gewaardeerd wordt. Het kantoor is actief op het gebied van ondernemingsrecht – waaronder het arbeidsrecht en intellectuele eigendomsrecht, alsmede op het gebied van insolventierecht.  HJF Advocaten hanteert redelijke tarieven, waarbij de mogelijkheid bestaat om vooraf tot heldere (vaste) prijsafspraken te komen. Meer weten? Ga naar www.hjfadvocaten.nl

 

Terug naar home