Motto nieuw premium lid Zicht:  ‘Gelukkig geregeld!’

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs biedt ondernemers inzicht in hun financiële situatie. Stephan van Kuik, ál jarenlang adviseur van bedrijven in het beheren van hun risico’s, vat het in het kort samen: ‘Met onze jarenlange ervaring en dienstverlening helpen we ondernemers met het maken van bewuste keuzes en bieden inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing. En de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft. Doordat we vele klanten bedienen, beschikken we over een uitgebreid netwerk en dat delen we graag binnen Business Netwerk Haaglanden. Vandaar dat we graag aansluiten als nieuw premium lid’. Welkom Stephan!

Foto: links nieuw premium lid Stephan van Kuik van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

‘Wij kunnen in vrijheid producten van verschillende aanbieders adviseren. Met onze ervaring en productenkennis brengen wij financiële risico’s voor ondernemers in kaart en op basis van deze informatie kan de ondernemer bewuste keuzes maken. In alles wat we doen, willen we onze klanten behoeden voor het onnodig en onbewust lopen van financiële risico’s. Hierdoor kunnen ze zich nog meer richten op het waarmaken van ambities. Zelf adviseer ik al ruim 20 jaar bedrijven in het beheren van hun risico’s. Dit doe ik met veel plezier. Kortom, gelukkig geregeld’, aldus de enthousiaste Van Kuik.

Over Zicht risico- en verzekeringsadviseurs

Zicht -en haar rechtsvoorgangers- bestaat meer dan 100 jaar en is onderdeel van dezelfde groep als Nationale-Nederlanden (NN). In 1950 werd door NN het eerste regionale assurantiekantoor aangekocht. Daarna volgden nog tientallen andere kantoren. Uiteindelijk zijn zo’n 80 assurantiekantoren samen gaan werken. Deze kantoren kenmerken zich door kennis en expertise van de medewerkers en presenteren zich als betrokken en deskundige adviseurs. Sinds 2011 gaan deze kantoren verder onder één naam: Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Met circa 450 medewerkers behoort Zicht vandaag tot één van de grootste assurantiekantoren van Nederland.

Meer weten? Contact Stephan.van.kuik@zichtadviseurs.nl of bel via 06-51662739.

Terug naar home