‘New members meet the partners bij Team Intro’

‘De ontwikkeling van Business Netwerk Haaglanden (BNH) staat niet stil. Inmiddels zijn een flink aantal bedrijven aangesloten als partner bij ons business netwerk. Aan de andere kant zien we zowel een kwalitatieve als kwantitatieve toename van leden. Daarom leek ons een nieuwe ledenbijeenkomst, speciaal voor de nieuwe leden van deze jaargang en voor onze partners een goed idee. Voor BNH een mooie gelegenheid om in deze setting te verbinden en partners en nieuwe leden kennis te laten maken met elkaar’, aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH.

Afgelopen woensdag 15 september was het dan de eerste editie van ‘New members meet the partners’ bij Team Intro  aan de Binnenhaven te Scheveningen. Partners en nieuwe leden in gesprek met elkaar onder het genot van een heerlijk ontbijtje, verzorgd door Team Intro. Marc Godschalk van Team Intro deelde de ontwikkelingen binnen Team Intro met de aanwezigen en via de tafelgesprekken werden ondernemerservaringen met elkaar gedeeld.

Foto: ‘Druk aan de praat’ tijdens de ‘New members meet the partners’ van BNH

‘Leuk om op deze manier nader kennis te maken met gelijkgestemden. In combinatie met gezellige bijeenkomsten wil je toch vooral kennis met elkaar delen en kunnen sparren over de uitdagingen’, aldus Esther Olsthoorn. Albert van Toor van VTM sloot zich daar volledig bij aan: ‘Dat is de kracht en sterkte van het BNH netwerk. Juist net op dat moment iemand kunnen bellen als je het nodig hebt.

Daarna was het de beurt aan de nieuwe leden om zich in het algemeen kort voor te stellen, wat dan ook gretig werd gedaan. Op een leuke, interessante en interactieve wijze kwamen de nieuwe leden zo in het zicht te staan van de partners, die uiteraard ook aan het woord kwamen. Kortom, een geslaagde bijeenkomst dat voor herhaling vatbaar is. Bedankt team Intro & alle aanwezige partners en leden!

Terug naar home