Mijlpaal Salarisfactory: 1.000e werkgever aangesloten!

Groei en ontwikkeling van onze partners en leden van het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) gaan onverhinderd door. Zo ook bij de Hoornwijck Groep – partner van BNH -, die naast hun administratieve- en fiscale dienstverlening met hun label Salarisfactory vele loonadministraties voor klanten uit de meest uiteenlopende branches.

Vennoot Leo van den Nouweland licht toe: ’Met manager Denise Neuteboom van Salarisfactory aan het roer, zijn we er trots op dat de afgelopen week de 1.000e werkgever is aangesloten bij Salarisfactory. Momenteel draaien we bij Salarisfactory met 12 dames voor totaal 5.500 werkgevers 23.000 loonstroken per maand met de software van Visma Nmbrs. De reden van het andere label is dat we ook collega kantoren de mogelijkheid bieden hun loonadministraties op ons platform te draaien of volledig aan ons uit te besteden’.

‘Het voeren van de salarisadministratie wordt vaak erg onderschat. Bij 30% van de loonadministraties die wij overnemen zien we dan ook fouten.‘De wetgeving is complex en verandert regelmatig en datzelfde geldt voor de verschillende CAO’s. Maandelijks is momenteel een flink team hard bezig met de verwerking van 23.000 loonstroken per maand. Naast het verzorgen van de reguliere salarisadministratie staan deze dames ook klaar voor het beantwoorden van diverse HR vraagstukken’, aldus Van den Nouweland.

Meer weten? Ga naar de website www.salarisfactory.nl

Terug naar home