Grenke Finance in de hoofdrol tjidens kringlunch ZILVER!

Wát een geslaagde business kring ZILVER luncheditie van Business Netwerk Haaglanden (BNH) was het weer afgelopen donderdag! Het zonnetje schijnend, het prachtige terras van BNH-lid Di Sopra van Mario van Dijk als decor én voorziener van een heerlijke lunch en uiteraard leuke & interessante deelnemers. Met een geïnspireerde gastheer Lex Koreman van Grenke Finance in de hoofdrol. Koreman lichtte het thema ‘liquiditeit’ nader toe en speelde in op de diverse vragen vanuit de deelnemers.

Foto: Lex Koreman van Grenke licht de diverse mogelijkheden toe

‘De mogelijkheden van Grenke Finance om je liquiditeit te verbeteren zijn divers’, aldus Koreman die als kringlid inmiddels met diverse deelnemers uit het netwerk van BNH in gesprek is. Met een voorbeeld uit de groep, verteld uit eigen hand door Michiel Ceha van Kasterop, waarbij de financieringsconstructie Ceha hielp om liquiditeit te behouden, werden de mogelijkheden concreet gemaakt. ‘De zekerheid die je nodig hebt om plannen te maken en tegelijkertijd flexibel te zijn. Dat is wat we kunnen bieden’, aldus Koreman op heldere wijze.

Over Grenke:

Grenkefinance N.V. is onderdeel van de GRENKE-groep. De hoofdvestiging is in Baden-Baden (Duitsland). Grenke is in 1978 begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot de marktleidende financieringsspecialist op het gebied van small-ticket IT-lease. Met vestigingen in meer dan 3 0landen biedt Grenke midden- en kleinbedrijven een passende oplossing voor al hun IT-investeringen.

 

Meer weten? Zie www.grenke.nl of contact met Lex Koreman.

Terug naar home