Erik de Beer: ‘Kerstfestival voor tijdige leveringen!’

Omdat de verschillende leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) veel te bieden hebben met hun producten- en dienstenaanbod, is dit een uitstekend moment om richting kerst de mogelijkheden van lid Main Sales Europe van eigenaar Erik de Beer onder de aandacht te brengen.

‘Ja, er snel bij zijn, zou ik zeggen’, lacht eigenaar De Beer van het bedrijf uit Nootdorp. ‘Wij doen veel in kerstpakketten, en dat begint vanaf heden weer. In november zijn vaak er geen mooie kerstpakketten meer over, omdat er domweg geen voorraden meer zijn. Hier heeft de hele markt last van, dus willen we dit graag onder de aandacht brengen. Dus vanaf heden/oktober bestellen is ook in december geleverd krijgen’, aldus de enthousiaste De Beer.

Foto: geheel rechts eigenaar Erik de Beer van Main Sales Europe

‘Wij hebben in de gehele maand oktober een kerstfestival bij ons op de zaak, waar een mooie indruk verkregen kan worden van de kerstpakketten kunnen leveren. Dat kan bij voorkeur op afspraak, zodat wij iedere klant en BNH-lid goed en gezellig kunnen informeren. Dus bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Iedereen is van harte welkom’, besluit Erik de Beer.

Meer info via: https://www.mainsales.nl/relatiegeschenken-kerstpakketten

Main Sales Europe BV

Hoefsmid 10

2631 RH  Nootdorp

Tel: 015-3105758

Terug naar home