Raymond Veenman: ‘Steun en onderzoek kanker nog steeds hard nodig

De online avondklokbingo van Business Netwerk Haaglanden (BNH) afgelopen maart was een avond vol verbinding en ontspanning. Het verhaal van BNH-lid Raymond Veenman sprak (emotionele) boekdelen. Een mooi sponsorbedrag van 8.050 euro voor Tour for Life – bijeengebracht door de diverse deelnemers aan de avondklokbingo – was het gevolg.

Dit weekend is het dan zover. Inmiddels vertrokken richting Italie zal Veenman morgen 29 augustus starten in Italië om uiteindelijk op zondag 5 september te finishen in Valkenburg. Raymond Veenman licht toe: ‘Met ‘Team Emily’ zullen we een mooie route fietsen. Op het moment dat ik de Tour for Life uitdaging aanging, streed mijn grote liefde Emily tegen deze vreselijke ziekte en heeft zij deze ongelijke strijd inmiddels helaas verloren. Het doel was dat zij met mij mee zou gaan als begeleidster. Voor haar is het te laat, maar als mijn fietsen eraan bij kan dragen dat dit andere families bespaard blijft, dan heeft mijn deelname ergens toe geleid’.

Foto: BNH-lid Raymond Veenman klaar voor Tour for Life

‘Ik ben blij dat we naast heel veel donateurs ook mede door een aantal sponsoren van Business Netwerk Haaglanden, Goboony, Sportiff Company,  Punt & Van de Weerdt – De Fiscalisten en de LEVANTOgroep een verschrikkelijk mooi bedrag op hebben kunnen halen om onderzoek naar kanker te ondersteunen en te verbeteren voor Daniel den Hoed Fonds Erasmus MC Kanker Instituut’, aldus een strijdbare en moedige Veenman.

Doneren kan nog steeds via de link hieronder en geld hiervoor is ook nog steeds hard nodig!

Ga naar DEZE LINK!

#helpkankerdewerelduit #tourforlife #tourvanjeleven #succesraymond 

 

Terug naar home