Primeur: presentatie prachtige ADO bus door Touringcarbedrijf Van Heugten Tours

Wat een plaatje! De nieuwe ADO Den Haag vervoersbus is volledig klaargestoomd door de professionele kunsten & samenwerking binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden.

‘Een leuke samenwerking binnen het netwerk tussen partner Touringcarbedrijf Van Heugten Tours en de leden Eye-C Multimedia van Freddy van den Bergh (ontwerp) en JVZ reclame van Berry Jongmans en partner John van Zweden en Kay Van Zweden voor partner ADO Den Haag’, aldus de immer verbindende Leonard van Spronsen.


Foto: een terecht, trotse Berry Jongmans en Timothy Van Heugten

Toen Timothy Van Heugten vorig jaar het vervoerscontract tekende bij ADO Den Haag was hij duidelijk: “ADO krijgt de mooiste spelersbus van het betaalde voetbal”. ‘Dat klopt’, aldus Van Heugten trots. ‘En dat is aardig gelukt. Alléén maar luxe, moderne keuken met alle apparatuur, leren stoelen met ADO Den Haag logo, tv en audio om ook in de bus de wedstrijdbespreking te doen, groen/gele verlichting en een party pakket om de overwinning te vieren’, aldus de enthousiaste Timothy Van Heugten die samen met Marcel van Heugten en Wesley Van Heugten het mooie familiebedrijf runt.

Meer info over de commerciële mogelijkheden bij partner ADO Den Haag contact Gert-Jan Bunt of Miriam van Hemert.

Business Netwerk Haaglanden wenst verder partner ADO Den Haag een mooi, succesvol en sportief seizoen toe met volgende week zondag de start met een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax.

#netwerk #verbinding #haaglanden

Terug naar home