Zon-Comfort BV nieuw premium lid van Business Netwerk Haaglanden!

Steeds meer leden zien de mogelijkheden en de versterking van het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘Naast gezelligheid is verbinding en vooral ook samenkomen op interessante en leuke locaties belangrijk. Dit biedt BNH en draag dan ook graag een steentje bij door mijn lidmaatschap te upgraden’, aldus de enthousiaste eigenaar Marcel van Dongen van Zon-Comfort BV.

Van Dongen licht trots toe: ‘Zon-Comfort BV is gespecialiseerd op het gebied van hoogwaardige binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en raamdecoratie. Sinds begin dit jaar zijn we gevestigd in ons nieuwe pand van 1.400m2 aan de Energiestraat te Naaldwijk. Iedereen is van harte welkom!’

Foto: zonwering (buiten/binnen) en terrasoverkappingen ten top bij Zon-Comfort BV

Zon-Comfort is onderdeel van de Stylebyglobal groep, waar Marcel van Dongen CEO van is. ‘Style heeft meer dan 300 mensen in dienst en heeft productie-installaties in vier landen: het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Roemenië. Wij zijn een internationale groep van bedrijven die verschillende materialen en stoffen vervaardigen en op de markt brengen voor woning-, bedrijfs- en hotelsector, met daarnaast onder andere ook rolgordijnen, gordijnen en beddengoed.

Kortom, meer weten over Marcel van Dongen en zijn activiteiten? Kijk op www.zon-comfort.nl of ontmoet Marcel op één van de komende activiteiten van Business Netwerk Haaglanden!

 

Terug naar home