Succesvolle SummerDrinks by Luden van Business Netwerk Haaglanden

Het team van Luden Den Haag had speciaal voor Business Netwerk Haaglanden (BNH) de mooiste plek op het Plein gereserveerd. Vele partners en leden van BNH genoten 22 juli en 19 augustus van de eerste georganiseerde SummerDrinks by Luden van deze zomer.

‘Prachtig weer, mooie opkomst en heerlijke food en drinks op beide dagen dankzij Kirsten van Steenbergen en Petra Velthuijsen van Luden Den Haag die het prima geregeld hadden. Het was goed toeven, leuk én verbindend om op deze manier onze partners en leden bijeen te brengen’, aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH die deze zomerborrel speciaal in deze vakantieperiode organiseerden.

‘Vooraf hebben we duidelijk afgesproken dat er géén speeches, pitches of andere presentaties gehouden worden, maar gewoon informeel netwerken. Voor velen is het al vakantie, maar voor anderen is het gewoon doorwerken. In deze corona periode vinden we het dan ook nuttig om elkaar te treffen voor degene die dit prettig vinden. De opkomst verklaart het succes. Een reden om deze editie volgend jaar wederom te organiseren’, aldus een tevreden Van Spronsen.

Het bleef dan ook nog lang gezellig op het Plein……

En mocht u ook een corona-proof bedrijfsborrel willen organiseren, neem dan contact op met Kirsten van Steenbergen (via kirsten@prinshoreca.nl) van Luden Den Haag!

Terug naar home