PLUS Fahrenheitstraat treedt toe als nieuw kringlid Business Netwerk Haaglanden.

‘Toen ik aan Jochem van Loon – met SocialLane partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH) –  aangaf dat ik graag mijn netwerk in Haaglanden uitbreidt, kwam hij gelijk met BNH op de proppen. Na mij erin verdiept te hebben, ben ik verheugd om deel te kunnen nemen aan dit netwerk’, aldus Frans Hemmelder, ondernemer van de PLUS Fahrenheitstraat te Den Haag.

Foto: De sympathieke Frans Hemmelder, nieuw kringlid van BNH

Hemmelder vervolgt: ‘Bij PLUS bezorgen we inmiddels ook al veel bij bedrijven. Wij willen dan ook meer klanten B2B uitbouwen. Zakelijk boodschappen doen is in de lift en wij helpen hier ondernemers en medewerkers graag bij om vanaf je werkplek via de website of via de app eenvoudig online je bestellingen te doen. Het is handig en gemakkelijk voor klanten met betaling op rekening en vanaf 14.00 uur worden boodschappen bezorgd met de PLUS Express’.

Tot slot vindt Frans Hemmelder het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. ‘Ik ben nog niet zo lang ondernemer maar ik besef dat ik een echt netwerk wil opbouwen, meer B2B gericht. Vandaar dat ik mij graag aansluit bij de nieuwe business kring in september die bij BNH zal starten’, besluit Hemmelder enthousiast.

Meer weten? Ga HIER naar de website!

Terug naar home