Nieuw premium lid ‘Total Air Care’ bij Business Netwerk Haaglanden!

Komende dinsdag 13 juli tijdens de jaarlijkse Golfdag 2021, kan het netwerk van Business Netwerk Haaglanden al nader kennis maken met nieuw premium lid Arjan van Sliedregt. Want ook hij slaat graag een balletje golf. ‘Het netwerk van BNH spreekt me aan, heb er veel over gehoord, dus ik sluit me dan ook graag aan,’ licht de ondernemer Van Sliedregt toe. Welkom Arjan!

Hoewel niet meer volledig actief bij Total Air Care en het stokje is overgedragen aan Robert de Groot, is het toch het bedrijf wat Arjan van Sliedregt in 2008 heeft opgericht. ‘Al snel merkte ik een groeiende vraag in het onderhouden van  luchtbehandelingsinstallaties. Kwaliteitsproducten gebruiken is één ding, maar een installatie goed onderhouden is nóg belangrijker. Total Air Care is inmiddels specialist in het leveren en plaatsen van nieuwe luchtbehandelingsinstallaties én in het onderhouden van deze installatie’, verklaart Van Sliedregt enthousiast.

‘Vanaf 2010 is Total Air Care zich gaan richten op Service & Onderhoudscontracten. Doelgroep waren met name ziekenhuizen, zorginstellingen en zwembaden & sporthallen. Inmiddels hebben wij een zeer divers klantenbestand’, aldus Van Sliedregt die in 2020 formeel uit Total Air Care stapte maar nog steeds graag aan Total Air Care verbonden is. ‘Kan ik mij mooi wat meer toeleggen op het netwerken’, besluit hij trots.

Meer weten? Kijk op www.totalaircare.nl

Terug naar home