Neycko sluit zich aan bij Business Netwerk Haaglanden.

‘We vonden nergens de perfecte pantalon. Dus hebben we hem zelf gemaakt. Te gebruiken van kantoor naar golfbaan en uiteindelijk naar een netwerkborrel’, aldus founder Rick Ros enthousiast over Neycko – het nieuwe lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) – over de broek die de start van een waar familiebedrijf inluidde met broer Tim en vader Nico. Welkom Rick!

Foto: een trotse Rick, Nico en Tim Ros, founders van hun Neycko avontuur

Rick Ros vertelt overtuigend over Neycko: ‘De perfecte pantalon voor elke gelegenheid. Ik vond nooit een chino, pantalon of spijkerbroek die voor alles inzetbaar is. En ik heb ze allemaal geprobeerd, van fast fashion to maatpak. Vader Nico is van oorsprong maatkleermaker. De unieke Italiaanse stof zorgt voor optimaal comfort, waarbij met mooie basic kleuren elke combinatie kan dragen. Comfortabel, kreukt niet, droogt snel en zéér vlekbestendig’.

 

Foto: voorbeeld pantalon; confortabel, kreukt niet, droogt snel en zéér vlekbestendig!

‘En wat is dan mooier om aan te sluiten bij BNH. We kennen de positieve verhalen van deze business club al enige tijd en we zijn blij om ook ons netwerk en kennis toe te mogen toevoegen. We zien uit naar de komende bijeenkomsten van de club’, besluit Ros.

Alles weten over Neycko pantalons (en meer)? Kijk op www.neycko.com of neem gerust contact op met Rick Ros voor een vrijblijvende afspraak via 085-4018166 of corporate@neycko.com. Of ontmoet Rick op één van de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Haaglanden!

 

Terug naar home