Intensievere samenwerking tussen Value2U en Hoornwijck Groep

Al enige tijd heeft de Hoornwijck Groep – partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH)  – ingezet op de kennisontwikkeling van de nieuwe WHOA-wetgeving. Partner Leo van den Nouweland hierover: ‘De WHOA kan een uitkomst bieden bij ondernemingen die in zwaar weer zijn gekomen of gaan komen maar in de basis een goede onderneming hebben. Veelal zijn dat ondernemingen uit de bekende branches die het hardst getroffen zijn door de coronacrisis’.

Horeca is daar het beste voorbeeld van. Aangezien het klantenbestand van Value2U – premium lid van BNH – uit veel horecaondernemingen bestaat en de Hoornwijck Groep de kennis in huis heeft, zijn de handen met elkaar ineengeslagen. Directeur Bruce Kalloe van Value2U licht toe: ‘Value2U biedt haar klanten een extra dienstverlening aan die in de praktijk door de Hoornwijck Groep uitgevoerd zal worden. Door deze samenwerking is het eerste WHOA-traject reeds gestart en de verwachting is dat er meer zullen gaan volgen’.

Foto (vlnr): Leo van den Nouweland (Hoornwijck Groep) en Sebastiaan de Bree, Bruce Kalloe en Riemer Bovet van Value2U

‘Zoals bekend hebben we de afgelopen weken hard gewerkt een WHOA-team te vormen binnen BNH. Deze samenwerking zou daardoor zomaar een spin-off kunnen hebben op meerdere BNH-collega’s’, besluit Van den Nouweland tot slot.

Meer weten over de WHOA? Klik hier!

 

 

 

Terug naar home