Golfers BNH in glansrol tijdens Golfdag 2021….

De ruime delegatie van Business Netwerk Haaglanden (BNH) o.l.v. Leonard van Spronsen tijdens het jaarlijkse golftoernooi van het netwerk, leek haar zinnen te hebben gezet op het veroveren van de prijzen bij deze editie bij Crayestein Golf in Dordrecht. Het Haagse talent was in overvloed aanwezig bij de 18-holes wedstrijd én de clinic. Alle echte foto’s van deze dag staan binnenkort op de website, maar deze wilden wij u niet onthouden….

Foto: de talentvolle Wesley van Heugten….een dag eerder jarig, dinsdag alweer druk in de weer met afslaan tijdens de jaarlijkse Golfdag 2021

Eigenlijk allemaal winnaars. Van Peter Boelhouwer (had de beste shot, maar won geen prijs?) tot aan Bart Caminada. Van Wesley van Heugten (kreeg nog een mooi zanglied cadeau vanwege zijn verjaardag) tot aan Arjan Pronk. En met o.a. Herma Kluin, Gregor Pak, Diana Boer, Melissa Frieser, zorgden de mannen van Cycle and the City – Raymond Lier en Sylvester van Oel – voor een heerlijke intro van hun druppeltje ’t Vroegertje op tafel. En dat ging er bij velen graag in. Kortom, volop gezelligheid en verbinding tussen de ongeveer 70 deelnemers.

Foto: ook Etienne Hendriks ‘kaapte’ een heerlijk gewonnen flesje weg!

Met de nodige prijzen vanuit BNH-premium lid Bartjan Smittenaar van I am Luigi, was Bart Jasperse van Meiko de winnaar van de eerste prijs (maatjasje). Maar het bleef daar niet bij. Etienne Hendriks, Frank Geleijnse, John Roozeboom (fles werd opgehaald door Hans Lammertink….) konden hun prijs ophalen.

Foto: ook Diana Boer ging er helemaal voor!

Tot slot ging de aanmoedigingsprijs naar Miriam van Hemert van ADO Den Haag. Naast de golfaanmoeding was deze prijs ook bedoeld om Miriam een hart onder de riem te steken, gezien de lastige situatie waarin ADO hedendaags verkeert.

Al met al een geslaagde Golfdag met een afsluitende BBQ!

Tot volgend jaar!

 

Terug naar home