Sponsor MobiWerk geeft documentaire Ushersyndroom vleugels!

Het afgelopen jaar hebben Lisanne Van Spronsen en Milou op ten Berg een documentaire gemaakt over Stichting Ushersyndroom met in de hoofdrol Joyce de Ruiter en Nikki de Punder. De genodigden konden maandagavond in Theather De Naald in Naaldwijk het prachtige resultaat bewonderen: ‘Stilte in de Nacht’.

‘Bijzonder om onze eigen documentaire te zien op een groot scherm. Vanwege corona hebben we er even op moeten wachten’, aldus Lisanne van Spronsen die via een eigen opgezette crowdfundingsactie de benodigde financiering regelde. Op het podium overhandigden ze terloops ook nog een cheque van ruim 1.300 euro aan de stichting.

Zonder sponsoren was dit niet mogelijk geweest. ‘Namens iedereen wil ik speciaal MobiWerk Wesley Van Heugten, Marcel van Heugten en Timothy Van Heugten. Zo’n sponsor geeft ons vleugels. Dankzij hun is mijn grootste droom uitgekomen én zal deze documentaire op 18 september, Usher Awareness Day, te zien zijn op Omroep West,’ liet Van Spronsen weten aan Diana Boer, die de avond uitstekend inleidde.

Uit het netwerk waren naast Steven Corijn en Leonard van Spronsen van Business Netwerk Haaglanden ook mede-sponsoren Leo van den Nouweland, Daniel Smits, Tamara Huijbers, Jimmy Huibers, Bart Caminada, Herma Kluin aanwezig.

Doneren voor de stichting kan nog steeds: www.ushersyndroom.nl

Terug naar home