Speciale aanbieding shirts/polo’s/wielrenkleding!! Deel opbrengst voor Tour for Life!

Speciale aanbieding voor partners/leden van Business Netwerk Haaglanden!

Beste partners & leden,

Dat Sportiff Company – partner van Business Netwerk Haaglanden – graag meewerkt aan maatschappelijke initiatieven binnen het netwerk van BNH, was al langer bekend. Patrick Vierhout levert met zijn bedrijf sportkleding voor verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, honkbal, hockey, fitness, tennis, lacrosse én wielrennen. ‘Kwalitatieve en functionele sportkleding tegen een gunstige prijs. Met eigen productiefaciliteiten kunnen wij volledig maatwerk leveren’, aldus Vierhout.

Ook tijdens de in maart gehouden Avondklokbingo van BNH sprong Vierhout in om de koppeling met de actie Tour for Life te ondersteunen. Deze wieleruitdaging van o.a. BNH-lid Raymond Veenman wordt uitgevoerd van 29 augustus t/m 5 september met eindbestemming Zuid-Limburg. Vierhout produceerde hiervoor shirts, polo’s en de wielrenkleding (zie afbeeldingen).

Vierhout licht toe: ‘In het kader van deze actie is er de mogelijkheid voor de partners en leden van BNH om de shirts en polo’s aan te bieden tegen de bijgeschreven prijs. Het wielrenshirt los kost € 52,50 en de broek € 67,50 (prijzen incl. btw). Alle maten zijn mogelijk voor zowel dames- als herenmodel. Van de opbrengst betalen we dan € 10,- per artikel aan Raymond voor de Tour for Life’.

Interesse? Contact Patrick Vierhout of stuur mail naar info@sportiffcompany.com of neem direct contact op met Patrick via 06-43896346.

Bestellen kan t/m dinsdag 29 juni 2021.

Terug naar home