Ouverture nieuwe seizoen ADO Den Haag op Sportpark Prinses Irene!

ADO Den Haag – partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH) – start op donderdag 1 juli om 18.00 uur de voorbereiding op het aankomende seizoen met een openingswedstrijd tegen CASA Academy bij voetbalclub RVC Celeritas op het Prinses Irene Sportpark te Rijswijk.

Foto: Hans Lammertink ontvangt met zijn sportpark donderdag ADO – Casa Academy

CASA Academy is een voetbalteam die voornamelijk bestaat uit ex-BVO spelers en nieuwe talenten dei zich graag in de kijker spelen bij een betaald voetbalvereniging. Zo beschikt het team onder ander over Belhassani (ex-AZ), Kyle Ebiciliio (ex-FC Twente) en Cabral (ex-Feyenoord). Een mooie eerste uitdaging dus!

‘RVC Celeritas is trots dat de traditionele openingswedstrijd van ADO Den Haag dit seizoen bij onze club zal starten’, aldus Hans Lammertink, trotse eigenaar van het sportpark en met de L-Groep premium lid van BNH.

Kortom, een interessante wedstrijd op een prachtig complex! Business Netwerk Haaglanden stelt voor de eerste 10 partners/leden (max 2 kaart per lid gratis) die zich aanmelden een gratis entreekaart ter beschikking.

De Businessclub kaarten bedragen 15 euro per stuk.

Let op: Aanmelden voor partners/leden van BNH kan via info@businessnetwerkhaaglanden.nl

Donderdag 1-7-2021 – Aanvang: 17.00 uur (Begin wedstrijd 18.00 uur)

Locatie: Voetclub RVC Celeritas, Sportpark Prinses Irene, Schaapweg 2, 2285 PS  Rijswijk

Makkelijk te bereiken met buslijnen 18 en 23.

Terug naar home