‘Koken met plezier’ tijdens Business Kring Zilver!

Het aftellen van gastvrijheidscoach en BNH-lid Patrick Treichl galmde om 13.30 uur door de 3e etage van de Kookfabriek, waar de deelnemers van de Business Kring Zilver donderdag hun laatste loodjes aflegden in hun MasterChefs uitdaging.

Kringlid Corné Baldwin van DUTCH’N DECENT was de aanstichter van al het prachtige kookgeweld aan de Haagse Televisiestraat. Aan acht kookeilanden gingen de kringleden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) de strijd aan om binnen 45 minuten twee gerechten voor vier personen te maken. De vakkundige jury o.lv. Edgar Da Costa en Alexis Udrea bepaalde op basis van samenwerken, techniek, smaak, hygiëne en presentatie welk duo MasterChefs van de dag werden.

Foto: twee van de de uiteindelijke winnaars Luuk Balemans (l) en Cock van der Hulst

Met de tijd van het nuttigen van de maaltijden in het vizier, waren het Cock van der Hulst, Luuk Balemans, Rene Moerland, Leonard van Spronsen en Steven Corijn die uiteindelijk er met de prijzen vandoor gingen. Maar tijdens het diner bleek eigenlijk dat alle deelnemers winnaars waren gezien de vele, prachtige creaties. Zelfs de creativiteit van dessertkoning Wesley van Heugten bleef niet onopgevallen.

Kortom, bedankt Corne en Patrick voor deze geslaagde bijeenkomst!

Bekijk hier de foto’s

#netwerken #ondernemerschap #teamwork

Over DUTCH’N DECENT:

DUTCH’N DECENT ontwerpt, produceert, styleert en levert DUTCH’N DECENT kleding concepten voor bedrijven die begrijpen wat kleding voor hun bedrijf kan doen.

Terug naar home