Kerkhof & Zn. B.V. óók frontsponsor ADO Den Haag Vrouwen in KNVB bekerfinale!

‘Halen ze de finale dan doen we natuurlijk ook de front sponsoring van deze wedstrijd,’ aldus de enthousiaste Haagse ondernemer Jan Paul Kerkhof van B. Kerkhof & Zn vóór zijn frontsponsoring toezegging van de halve finale. En zo geschiedde….de finale is een feit en dus komt Kerkhof maar al te graag zijn belofte na aan Mario Seffelaar!

Zaterdag 5 juni is het dan zover. Om 20.00 uur is de finale van de KNVB Beker tussen de dames van ADO Den Haag en PSV. Het duel wordt ‘live’ uitgezonden op ESPN en vindt plaats in het Yanmar Stadion te Almere.


Foto onder: Sjaak Polak (trainer) en Jan Paul Kerkhof zijn klaar voor de finale!

In het kader van de sponsoring besloot Jan Paul Kerkhof van B. Kerkhof & Zn. B.V. – partner van Business Netwerk Haaglanden – de ADO Den Haag Vrouwen dus ook als frontsponsor vleugels te geven op weg naar de finale. Jan Paul Kerkhof: ‘Ik geloof in ontwikkeling. Je ziet dat terug in het damesteam. Naast onze activiteiten met onze BP Benzinestation aan de Binckhorstlaan en wasstraten, geloven wij sterk in de ontwikkeling van groengas en waterstof. Ook snelladen behoort bij ons tot de nieuwe mogelijkheden. Wij beschikken bij BP Kerkhof aan de Binckhorstlaan over de snelste en goedkoopste snelladers van Den Haag!’

Business Netwerk Haaglanden wenst ADO Den Haag Vrouwen zaterdag veel succes in de finale!!

Terug naar home