In memoriam…. Frank van Overeem

Frank van Overeem (1948) is afgelopen vrijdag overleden. Frank werd een aantal jaren geleden met Lindobeach enthousiast lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) en bezocht met veel plezier de bijeenkomsten. Het overlijden komt dan ook als een schok, alhoewel we ons ervan bewust waren dat zijn ziektebeeld snel steeds slechter werd.

Foto: de immer vrolijke Frank van Overeem

‘Toen Leonard mij vrijdagnamiddag informeerde, was het even stil. Hij was een trouwe bezoeker van onze bijeenkomsten en wist met zijn sympathieke houding altijd mensen te verbinden. Kortom, een mede-bouwer aan het BNH-netwerk,’ aldus Steven Corijn van BNH.

Leonard van Spronsen (BNH) reageert verdrietig: ‘Twee weken geleden hebben we namens BNH hem nog een fruitmand bezorgd. Eind oktober vertelde Frank mij dat hij ALS had en met onze online Kerstbijeenkomst hebben we dit het met het netwerk gedeeld. Onlangs heb ik nog een visje op een bankje aan de haven gegeten met hem. Hij had nog veel plannen, echter zijn gezondheid was toen al rap achteruit gegaan. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn’.

Familie en vrienden wensen wij veel sterkte de komende tijd.

Frank, bedankt voor alles en RIP…

Namens Business Netwerk Haaglanden

PS: Dit bericht is met toestemming van de familie gepubliceerd.

Terug naar home