DB Evenementen nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden

‘Al een tijdje draai ik tevreden als kringlid mee met Business Netwerk Haaglanden (BNH). Met dit partnerschip wil ik DB Evenementen nóg meer op de kaart zetten om het netwerk en activiteiten met elkaar te kunnen delen en verbinden’, aldus een enthousiaste Peter Boelhouwer die zijn partnership met BNH bevestigde tijdens de Captains Dineren met Directeuren van vorige week op de River Queen van Rederij van Hulst.

Foto: Onder ’toezicht’ van Juul Vredenbregt (Rederij van Hulst) bekrachtigen Peter Boelhouwer en Leonard van Spronsen het partnership.

Leonard van Spronsen van BNH is verheugd met de toetreding van DB Evenementen als partner: ‘Al even is Peter actief in het netwerk en deze uitbreiding tekent Peter. Vorig jaar was zeker geen gemakkelijk jaar voor hem met de corona-situatie. Peter bruist ondanks altijd van de energie en ik denk dat hij daarbij een prima partner is voor ons netwerk. Mooi dat hij zich voor 3,5 jaar verbindt’.

DB evenementen is al jaren actief in de organisatie van events. Van de Royal Christmas Fair tot aan de Sinterklaasintocht. In een tijd waarin alles simpelweg net een beetje anders is dan anders, ontstaan er gelukkig ook genoeg mooie dingen. De situatie trekt gelukkig aan’, besluit Boelhouwer zijn toelichting.

Meer weten over DB Evenementen of Peter Boelhouwer? Lees de laatste editie van Leven Magazine of ga naar www.dbevenementen.nl  of ontmoet Peter op één van de komende bijeenkomsten van BNH.

 

Terug naar home